top of page
026_preview.jpeg
020_preview.jpeg
S1.jpg
S3.jpg

Permanent Makeup

Nu har jag börjat tatuera lite smått igen.
Jag använder mig av både maskin och manuell teknik, alltså så kallad microblading eller 3D.

OBS! Om du är intresserad av denna behandling, läs först informationen längst ner på denna sida.

 

S1.jpg
S3.jpg
S2.jpg
1565199931941.jpg
IMG_20190807_193022.jpg
1565199897131 (1).jpg
12.jpg
IMG_20191016_202911 (1).jpg
11.jpg

Intresserad?

-Läs detta först!

Alla kunder som är intresserade av att göra PMU måste först komma på en konsultation. Där diskuterar vi vad PMU är för något, hur ingreppet går till och vad vi båda kan tänkas förvänta oss av ingreppet. Det är viktigt att du berättar för mig om du har någon sjukdom, tar några mediciner eller är allergisk emot något. Är du osäker på detta så kommer du få kontakta din doktor för rådgivning innan vi kan boka in dig för PMU. Du kommer erhålla en lista på ingredienserna i pigmenten så du kan uppvisa dessa för din doktor om det skulle vara aktuellt i ditt fall.

Om du aldrig gjort PMU tidigare och/eller är minsta osäker på allergier, kommer du få göra ett allergitest för att se att du tål pigmentet. Jag rispar försiktigt bakom örat med en nål för att sedan applicera färgen i den öppna huden. Om en reaktion upptår, eller ifall du upplever svullnad, klåda eller annat obehag efteråt så kommer jag inte utföra ingreppet på dig. Om allt ter sig som det ska, kan vi i detta läge boka in dig för en PMU behandling. Det jag erbjuder just nu är hela ögonbryn, microblading (ögonbryn med strån) eyeliner samt läppar. Även kamouflering i viss mån. Bedövningssalvorna jag använder mig av är Emla och Xylocain.

 

Jag arbetar på Ateljé 13 som ligger på Järnvägsgatan 13 i Strängnäs. Jag använder mig endast av sterila instrument i direktkontakt med huden. Jag arbetar i en steril miljö som godkänts av kommunens miljönämnd för utförande av riskbehandlingar. Jag är även medlem i SHSF som är förkortning för Svenska Hälso och Skönhetsterapeuters Förbund och innehar via dem en riskförsäkring. Detta för din och min trygghet.

Jag förbehåller mig rätten att neka kunder om jag känner att jag inte kan eller vill uppnå dennes förväntningar. Jag kan exempelvis inte lova att jag kommer utföra behandlingen i form av ifyllnad om du gjort dina bryn hos någon annan tekniker. 

Samt om det finns minsta oklarhet gällande klientens hälsa.

bottom of page