Mina priser

Plockning av bryn                        250 kr

Plockning & Färgning av bryn        300 kr

Ovannämnda + fransfärgning        350 kr

 

Festmakeup                                700 kr

40 minuter

 

Bröllopsmakeup                        1500 kr

Rådgivning på 30 minuter vid ett tidigare tillfälle ingår. Kostar 500 kr. Resterande 1000 kr betalas på bröllopsdagen. 

 

Enkel håruppsättning             1000 kr/tim

(250 kr per påbörjad kvart) Jag brukar även göra enklare bröllopsuppsättningar, lockar, flätor med fina detaljer. Se bilder.

 

Uppsättning med löshår          1000 kr/tim

 

Om du vill att jag ska komma till dig, inom Strängnäs, kostar det 100 kr extra. Utanför Strängnäs fungerar också. Mot ersättning givetvis. 

Permanent Makeup

Alla kunder som är intresserade av att göra PMU måste först komma på en konsultation. Där diskuterar vi vad PMU är för något, hur ingreppet går till och vad vi båda kan tänkas förvänta oss av ingreppet. Det är viktigt att du berättar för mig om du har någon sjukdom, tar några mediciner eller är allergisk emot något. Är du osäker på detta så kommer du få kontakta din doktor för rådgivning innan vi kan boka in dig för PMU. Du kommer erhålla en lista på ingredienserna i pigmenten så du kan uppvisa dessa för din doktor om det skulle vara aktuellt i ditt fall.

Om du aldrig gjort PMU tidigare och/eller är minsta osäker på allergier, kommer du få göra ett allergitest för att se att du tål pigmentet. Jag rispar försiktigt bakom örat med en nål för att sedan applicera färgen i den öppna huden. Du och dina nära får sen hålla koll på området och se så ingen reaktion uppstår. Om allt ter sig som det ska, kan vi i detta läge boka in dig för en PMU behandling.Det jag erbjuder just nu är hela ögonbryn, microblading (ögonbryn med strån) eyeliner samt läppar. Även kamouflering i viss mån. Bedövningssalvorna jag använder mig av är Emla och Xylocain.

 

Jag arbetar på Ateljé 13 som ligger på Järnvägsgatan 13 i Strängnäs. Jag använder mig endast av sterila instrument i direktkontakt med huden. Jag arbetar i en steril miljö som godkänts av kommunens miljönämnd för utförande av riskbehandlingar. Jag är även medlem i SHSF som är förkortning för Svenska Hälsa och Skönhetsterapeuternas Förbund och innehar via dem en riskförsäkring. Detta för både kundens och min trygghet.

Jag förbehåller mig rätten att neka kunder om jag känner att jag inte kan eller vill uppnå dennes förväntningar. Samt om det finns minsta oklarhet gällande dennes hälsa.

Priserna nedan är introduktionspriser och kommer därmed att höjas framöver.

 

I alla priser nedan ingår en påfyllning efter 4-6 veckor.

Hela ögonbryn (med maskin)  2900 kr

 

3D ögonbryn (strån) 2900 kr

Kombobryn (en blandning av båda metoderna) 3500 kr

Eyeliner övre 2500 kr

Eyliner över + nedre 3000 kr

Läppar (endast kontur) 2500 kr

Läppar- hela 4000 kr

 

 

 

 

Mail: cormerymakeup@live.com

Facebook: Emma Corméry Makeup & Art

Instagram: Emma_cormery_makeup

Kontakt & Mina andra sidor